ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός και Λαύριο «παλεύουν» σήμερα για μια θέση στο Final 4

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Λαύριο στις 20:00 στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Λαύριο «παλεύουν» σήμερα για μια θέση στο Final 4

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ 20:00 (ΕΡΤ 3) το Λαύριο και οι δύο αντίπαλοι θα δώσουν την μάχη τους στον προημιτελικό Κύπελλο με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε έρθει αντιμέτωπο και στους περσινούς τελικούς της Basket League, με το τριφύλλι να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη που κάνει ένα-ένα τα βήματα τα τελευταία χρόνια, έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία, αφού στο τελευταίο της ματς στο BCL νίκησε τη Μάλαγα του Κατσικάρη και κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση για το play in της διοργάνωσης, σφραγίζοντας μια εξαιρετική πορεία στον όμιλο. Το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Λαυρίου θα παίξει ο ηγέτης του, Τάισον Κάρτερ, αφού στη συνέχεια θα κάνει το άλμα στη Euroleague και τη Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης, όπου προπονητής είναι ο Τσάβι Πασκουάλ.

Στο Final 4 βρίσκονται ήδη η ΑΕΚ των 7 διαθέσιμων με την παλικαρίσια πρόκριση κόντρα στο Περιστέρι και ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα του Ιωνικού. Ο τελευταίος προημιτελικός αυτός μεταξύ ΠΑΟΚ και Προμηθέα έχει αναβληθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των προημιτελικών

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός – Ιωνικός 110-85

ΑΕΚ – Περιστέρι 90-77

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

20:00 Παναθηναϊκός – Λαύριο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πάτρας αναβλήθηκε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.