ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω κρουσμάτων

Euroleague: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω κρουσμάτων

Την αναβολή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λόγω κρουσμάτων, γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή.

Ο κανονισμός της Euroleague αναφέρει ότι μια ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμους αθλητές, ως εκ τούτου προχώρησε στην αναμενόμενη κίνηση να αναβάλει τον αγώνα.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η τρίτη την τρέχουσα σεζόν που αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων. Τα άλλα δύο ματς ήταν τα Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague

«Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague που ήταν αρχικώς προγραμματισμένος για την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή επειδή διάφορα μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην συμπληρώνει τον ελάχιστο αριθμό των 8 παικτών που χρειάζονται βάσει κανονισμών για να αγωνιστεί.

Ακολουθώντας τους κανονισμούς για τον κορονοϊό που έχουν πάρει την έγκριση από την επιτροπή των μετόχων, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η EuroLeague Basketball θα συνεργαστεί και με τις δύο ομάδες δίνοντάς τους τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Οι εναλλακτικές ημερομηίες θα ανακοινωθούν στην πλατφόρμα της EuroLeague Basketball όταν επιβεβαιωθούν».

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν ακόμα τρία κρούσματα κορονοϊού στο εσωτερικό της ομάδας, φτάνοντας συνολικά τα οκτώ και το αυριανό (29/12) ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague οδεύει προς αναβολή.

Με 8 παίκτες έχει μείνει ο Ολυμπιακός πλέον καθώς σήμερα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα και πλέον συνολικά είναι οκτώ, με τα 7 να αφορούν παίκτες της ομάδας και το ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Μετά από αυτή τη εξέλιξη το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 18η αγωνιστική της Euroleague αύριο (29/12) πιθανώς να αναβληθεί, καθώς ένα κρούσμα ακόμα θα αφήσει την ομα΄δα του Γιώργου Μπαρτζώκα με λιγότερους από 8 παίκτες που είναι το ελάχιστο όριο για να διεξαχθεί ένα ματς βάση κανονισμού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους έλεγχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.