Κ.Ίρβινγκ: «Όταν λέω ότι θα κάνω το εμβόλιο είναι μια επιλογή ζωής»

Κ.Ίρβινγκ: «Όταν λέω ότι θα κάνω το εμβόλιο είναι μια επιλογή ζωής»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παρόλο που είναι ανεμβολίαστος αγωνίζεται πλέον κανονικά και μετά το ματς με τους Καβαλίερς ο γκαρντ των Νετς ερωτήθηκε εκ νέου για το θέμα του εμβολιασμού.

Ο Ίρβινγκ επανέλαβε την επιθυμία του να μην κάνει το εμβόλιο, ενώ θέλησε να βγάλει από πάνω του την… ταμπέλα του «πιο διάσημου ανεμβολίαστου αθλητή».

«Αυτό προσπαθώ να πω. Έχει ταυτιστεί το θέμα του εμβολιασμού με το μπάσκετ. Τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω μακριά απ’ αυτό. Όταν λέω ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο, είναι μία επιλογή ζωής. Αλλά για κάποιο λόγο μπλέκεται με το μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζω σε έναν αληθινό κόσμο, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία, αγαπώ να παίζω με τους συμπαίκτες μου, αγαπώ να παίζω για τους Νετς, αλλά πέρασα αρκετό χρόνο μακριά για να τοι σκεφτώ και να το επεξεργαστώ. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι συμφωνούν και άλλο όχι. Προσεύχομαι για την αλλαγή των συνθηκών, όχι μόνο για εμένα, αλλά γι’ αυτούς που έχουν χάσει τη δουλειά τους καθημερινά. Δεν είμαι μόνο ένας μπασκετμπολίστας. Είναι λίγο ασεβές να με ρωτάνε κάτι τέτοιο. Δεν είναι μόνο για εμένα. Τι σημαίνει είμαι ο πιο διάσημος ανεμβολίαστος;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.