ΕΟΚ: Συμπαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!

Ποιες ομάδες επηρεάζονται από την αλλαγή προγράμματος που ανακοίνωσε η ΕΟΚ!

ΕΟΚ: Συμπαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!

Η Ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ έκανε γνωστές της έκτακτες μετατροπές στο πρόγραμμα των Α2′ και Β’ κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

*Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης, ο αγώνας ΑΣ Καρδίτσας – ΑΕ Ψυχικού, για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 22/01/22 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι αγώνες Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 26/03/2022 και Εθνικός ΟΦΠΦ – ΑΟ Ένωση Ιλίου για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) αντί ώρας 16.30, θα διεξαχθούν ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας.

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια – ΑΟ Αργοναύτης Τριγλίας για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 06/02/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00, στο ΔΑΚ Νάξου «Δ. Περιστεράκης».

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΟΚ Χανιά για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (2ος Όμιλος) αντί 26/01/22, θα διεξαχθεί στις 2/2/22 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας».

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο ορισμένος αγώνας ΑΕ Δικαίου – ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου στις 23/1/2022 για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος) αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Κω.

*Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ατρόμητος Πειραιά ΕΣΗ – ΑΕΠΣ Άρις Καλαμάτας για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών (1ος Όμιλος) στις 23/01/2022 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Καμινίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δυο Σωματείων, ο αγώνας ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος Όμιλος) της 23/01/2022 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 12.00, στο ΔΑΚ Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.