ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κλέβει χρήματα από συμπαίκτες του γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας (βίντεο)

Δείτε που έχει παίξει ο γνωστός διεθνής αθλητής

Κλέβει χρήματα από συμπαίκτες του γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας (βίντεο)

Έλληνας μπασκετμπολίστας που έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες της χώρας και του εξωτερικού «συνελήφθη» με κάμερα να κλέβει χρήματα από συμπαίκτες του.

Όπως μετέδωσε, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» ένας πασίγνωσος Έλληνας μπασκεμπολίστας φαίνεται σε βίντεο να κλέβει χρήματα από συμπαίκτες του μέσα στα αποδυτήρια.

Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρεται πως πρόκειται για πολύ γνωστό Έλληνα παίκτη που έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και του εξωτερικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» έχει οικογένεια και παράλληλα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει ο ίδιος. Τέλος, επισημαίνεται πως από την ομάδα είχαν καταλάβει πως υπήρχε «ποντικός» στα αποδυτήρια που έκλεβε χρήματα και τοποθέτησαν κρυφή κάμερα και τον εντόπισαν επ’ αυτοφώρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.