ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων της Basket League

Αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων της Basket League

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων της Basket League για την 8η και 11η αγωνιστική αποφασίστηκαν από τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ. Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης της μεθεπόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το Σάββατο( 28-11-2015) στις 17.00 και όχι στις 18.00 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ο αγώνας, επίσης, Κολοσσός -ΑΕΚ της 11ης αγωνιστικής θα γίνει την Τετάρτη (23-12-2015), με ώρα έναρξης τις 16.15 αντί για τις 17.00 που είχε προαποφασιστεί και θα μεταδοθεί από το NS1-NS1HD live.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τροποποίηση έγινε και στο ματς Παναθηναϊκός – Καβάλα της 11ης αγωνιστικής, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23-12-2-15), με ώρα έναρξης τις 19.00 και θα μεταδοθεί live από το NS3 και όχι από το NS2-NS2HD που είχε οριστεί αρχικά. Το ματς Ρέθυμνο – Κηφισιά για την ίδια αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24-12-2015), αντί για την Τετάρτη (23/12-2015) με ώρα έναρξης τις 17:00 στο Κ.Γ. Μελίνα Μερκούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.