ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δύο τα φαβορί στην κούρσα για τον σέντερ του Ολυμπιακού

Δύο τα φαβορί στην κούρσα για τον σέντερ του Ολυμπιακού

Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι σέντερ για να αντικαταστήσουν τον τραυματία Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα παραμείνει για περίπου έξι μήνες εκτός δράσης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες και συγκεκριμένα τους Ντόρσεϊ και Ρόμπερτς, όμως, το βέβαιο είναι ότι έχει χρόνο ν’ αποφασίσει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ανήκει στη Γαλατασαράι και παίζει στο Eurocup, είχε αγωνιστεί ξανά στην «ερυθρόλευκη» ομάδα. Αναδείχθηκε το 2012 πρωταθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά αποχώρησε τον Νοέμβρη του 2012. Ο Ρόμπερτς, από την άλλη, είναι 24 ετών και έχει ύψος 2.03. Διαθέτει διπλή υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε στην Αμερική, αλλά έχει καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Έλαβε μέρος στο Λας Βέγκας με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Είχε 10.3 πόντους και 9.5 ριμπάουντ σ’ αυτά τα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.