Τον …γρουσούζεψαν τον Κώστα Σλούκα

Τον …γρουσούζεψαν τον Κώστα Σλούκα

Τις τελευταίες εβδομάδες έγινε έντονος θόρυβος αναφορικά με τον τρόπο που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Σλούκας από τον Ολυμπιακό. Αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του τον χαρακτήρισε «ψεύτη», επειδή ενώ βρισκόταν στην Αθήνα και συζητούσε με τον Ομπράντοβιτς, υποστήριζε ότι παρέμενε στην Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα ο μάνατζερ του διεθνή γκαρντ και τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος ο παίκτης.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα είναι ότι Κώστας Σλούκας τραυματίστηκε στον ώμο του, με συνέπεια να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Φενερμπαχτσέ στο Μόναχο για την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Ο «Ζοτς» δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τραυματία Μπαρίς Χερσέκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.