ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δεν σήκωνε …Μαλαγα(νιές) η Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα

Δεν σήκωνε …Μαλαγα(νιές) η Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα

Διέσυρε με 73-53 τη Μάλαγα στη Γερμανία η Μπάμπεργκ, η οποία την οδήγησε στην πρώτη της ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα. Αν και προερχόταν από πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου, εν τούτοις, γνώρισε μια οδυνηρή ήττα από την ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Νίκος Ζήσης πέτυχε οκτώ πόντους και έδωσε τέσσερις ασίστ. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 40-29, 60-37, 73-53 

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (Τρινκιέρι): Μέλι 6, Ζήσης 8 (1), Νίκολιτς, Στάιγκερ, Τάις 8, Γουαναμέικερ 13 (3), Στρέλνιεκς 14 (3), Χάρις 2, Μίλερ 11 (3), Χέκμαν 3, Ιντμπίχι, Ραντόσεβιτς 8. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (Πλάθα): Τζάκσον 9 (2), Ντίαθ 9 (1), Χέντριξ 8, Μάρκοβιτς, Τόμας 2, Ντίεθ 2, Σουάρεθ 2, Γκάμπριελ 9, Σμιθ 5 (1), Νέντοβιτς, Βάσκεθ 5, Κουζμίνσκας 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.