ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα κι ενισχύει την ΑΕΚ.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα κι ενισχύει την ΑΕΚ.

Είναι οριστικό. Ο Ντι Τζέι Κούπερ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ολοκλήρωσε ακόμα ένα σπουδαίο deal για την “Ένωση”! Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ αφήνει τη ρώσικη Κράσνι Όκτιαμπρ για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα στο υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στο LAST-32 του Eurocup, εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί στην επόμενη φάση.

Έτσι, λοιπόν, ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση αφού βλέπει πως ο Ντράγκαν Σάκοτα δημιουργεί μια ομάδα που μπορεί να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στο φετινό Eurocup, εκεί όπου μετράει τέσσερις σερί νίκες και έχει ρεκόρ 4-2 στον ΣΤ’ όμιλο. Εξ ου και η δική του πρόθεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ικανοποιήσει όλα τα “θέλω” του προπονητή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ ως το καλοκαίρι του 2017 η ΑΕΚ ενισχύεται όσον αφορά την οργάνωσή της για τη συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κι όσο για το Eurocup, ο Αμερικανός θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη φάση του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.