ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ήττες έφεραν γκρίνια και την απόλυση του Σακέτι από τη Σάσαρι

Οι ήττες έφεραν γκρίνια και την απόλυση του Σακέτι από τη Σάσαρι

Δεν έχει …σταυρώσει νίκη η Σάσαρι στην Ευρωλίγκα, με συνέπεια οι παράγοντες του συλλόγου να λύσουν τη συνεργασία με τον τεχνικό Ρομέο Σακέτι! Ο 62χρονος προπονητής είχε αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από την Σαρδηνία το 2009 και μαζί της πανηγύρισε πέρυσι το νταμπλ στην Ιταλία, αλλά και ένα Σούπερ Καπ το 2014. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε η ιταλική ομάδα μετράει μόνο ήττες στην Ευρωλίγκα, ενώ και στο πρωτάθλημα …αγκομαχεί να κερδίσει. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Πάολο Τσιτρίνι, ενώ ο νέος κόουτς θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.