Κούπερ: “Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ”

Κούπερ: “Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ”

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατόρθωσε να φέρει στην Ελλάδα τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ Ντι Τζέικ Κούπερ και ο πρώην αθλητής των ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ, πως θα εκείνος και οι νέοι του συμπαίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφαση σου να επιλέξεις την ΑΕΚ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου; 

«Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Μίλησα με τον πρόεδρο, τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, τον κόουτς Σάκοτα, μου είπαν τα μελλοντικά σχέδια της ομάδας, ξέρω επίσης ότι η ΑΕΚ διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα και δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να απαντήσω θετικά». 

Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό όταν ήλθες και αγωνίστηκες με την Κράσνι στο ΟΑΚΑ, την πρώτη αγωνιστική για το Eurocup, ότι μετά από ενάμιση μήνα περίπου θα φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ; 

«Ειλικρινά, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Έτσι είναι η ζωή του επαγγελματία μπασκετμπολίστα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ και στο μυαλό μου από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ». 

Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ; 

«Ξέρω ότι έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ξέρω ότι έχει πολλούς οπαδούς, ένα δυναμικό «σταφ» από πίσω, που «τρέχει» την ομάδα. Γνωρίζω, επίσης, ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά την περιπέτεια της τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η ώρα για καλό μπάσκετ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας» 

Ποιοι είναι στόχοι σου με την ΑΕΚ; 

«Βασικός στόχος είναι κερδίζουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε. Να ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Eurocup». 

Ποια είναι τα δυνατά σημεία σου στον αγώνα και ποιες οι αδυναμίες σου;

«Μου αρέσει πολύ να «κοντρολάρω» και να κατευθύνω του συμπαίκτες μου, να τους μοιράζω ασίστ και να τους κάνω καλύτερους. Επίσης, όταν είμαι στην ημέρα μου δεν σταματάω να κάνω σουτ. Αδυναμίες τώρα έχουν οι πάντες. Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό αυτή τη στιγμή, αλλά όταν βλέπω κάποια αδυναμία μου δουλεύω για τη ξεπεράσω». 

Γνωρίζεις, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ενθουσιάστηκε για τη μεταγραφή σου και το εκδηλώνει αυτό με κάθε τρόπο; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ναι, το ξέρω. Εκτιμώ πάρα πολύ την υποστήριξη προς το πρόσωπο μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, και αυτή τη χρονιά και την επόμενη, ώστε η ομάδα να πάει ακόμα ψηλότερα. Έχω πολλή όρεξη για μπάσκετ».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.