ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιετρούς γιατί «χανόμαστε» υποστηρίζουν στη Νανσί

Πιετρούς γιατί «χανόμαστε» υποστηρίζουν στη Νανσί

Η γαλλική Νανσί πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο σε πρωτάθλημα και Eurocup και ψάχνει να βρει τρόπο να βελτιωθεί, ώστε να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στην LNB  βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από την Χάβρη και ήδη «γλυκοκοιτάζει» τον υποβιβασμό. Η διοίκηση του συλλόγου προκειμένου αυτό το σενάριο να μην πάρει σάρκα και οστά, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 33χρονο πρώην ΝΒΑερ Μικαέλ Πιετρούς και όλα δείχνουν πως ο πρώην αθλητής των Μάτζικ, Γουόριορς, Σανς και Ράπτορς θα επιστρέψει στη γαλλική λίγκα μετά από το 2002. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.