ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πρίντεζη, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

Νοσοκομείο θυμίζει ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, αφού στην αυριανή αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα δεν θ’ αγωνιστούν σίγουρα οι Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο είναι έτοιμος να μπει σ έναν αγώνα υψηλής έντασης και ρυθμού. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» εξήγησε πως το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα είναι δύσκολο, αλλά δεν στέκεται καθόλου στις απουσίες.

«Έχουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που είναι η μοναδική που μας έχει νικήσει. Έχουν αλλάξει πολλά από το ματς του α’ γύρου. Όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τότε. Είναι λογικό γιατί η ομάδα έχει αφομοιώσει καλύτερα αυτά που ζητάμε σε άμυνα και επίθεση. Άρα είμαστε πιο έτοιμοι να κάνουμε όσα θέλουμε στο παρκέ. Δεν παραγνωρίζουμε πως η Λαμποράλ είναι μια ομάδα που παίζει με ενέργεια, θέλει να τρέξει στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο «Σφαιρό» αναφέρθηκε για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες όσο γίνεται για το καλό της ομάδας. Μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις, οπότε αυτό δίνει την πολυτέλεια στον προπονητή να χρησιμοποιεί διάφορα σχήματα ανάλογα με την τακτική, σε σχέση με τον αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι ανταποκρίνονται καλά παίζοντας σε δύο θέσεις. Άρα έχουμε τη δυνατότητα ανάλογα με τα σχήματα των αντιπάλων, να προσαρμοστούμε. Το μείζον είναι ότι ανεξαρτήτως σχήματος, ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερά σε άμυνα και επίθεση. Κι αυτό δεν αλλάζει με το τι θέση παίζει ο καθένας. Οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτό που τους ζητάμε. Όπως έχω πει από την αρχή, πιστεύουμε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ. Ήρθαν για κάποιον λόγο. Πιστεύω σε όλους, ότι είναι ικανοί να προσφέρουν στον Ολυμπιακό. Κι αυτό τους ζητάω κάθε φορά. Ανεξαρτήτως απόντων, πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκοράρουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.