ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με Παππά για το διπλό στην Τουρκία ο ΠΑΟ

Με Παππά για το διπλό στην Τουρκία ο ΠΑΟ

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Νίκο Παππά, από τότε που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές του για την περιφερειακή γραμμή των «πρασίνων». Ο Έλληνας κόμπο-γκαρντ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στις 16  Μαΐου, αλλά πλέον 6 μήνες αργότερα είναι έτοιμος να βομβαρδίσει ξανά τα καλάθια των αντιπάλων του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης  από τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Τουρκίας Καρσίγιακα. Φυσικά η ένταξη του στα παιχνίδια θα είναι σταδιακή, αφού μετά από μία τόσο μεγάλη αποχή, χρειάζεται προσοχή και διαχείριση το πονεμένο του γόνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.