ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Επίσημα ο Λόουρι στην Κηφισιά

Επίσημα ο Λόουρι στην Κηφισιά

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εδώ και καιρό έλεγε σε συνεργάτες του, πως χρειαζόταν έναν γκαρντ ακόμα με εκτελεστικές ικανότητες και η διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, δεν του χάλασε το χατίρι, αφού «έκλεισε» τον Ρόμπερτ Λόουρι. Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας και στα μέσα της χρονιάς μετακόμισε στη λίγκα της Λετονίας.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Robert Lowery. Γεννήθηκε στις 23/12/87 στις ΗΠΑ, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας σημειώνοντας 16,8 πόντους , 5 ριμπάουντ , 2,4 ασίστ και 2,4 κλεψίματα μέσο όρο σε 8 αγώνες. Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από τη Ρίγα (Δεκέμβριος 2014), στην οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11,8 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ (στο VTB United League ) και με 9,8 πόντους , 3,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ (στο Latvian LBL).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.