ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέλος καλό, όλα καλά για Τσεντεβίτα

Τέλος καλό, όλα καλά για Τσεντεβίτα

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκα Τσεντεβίτα τα χρειάστηκε απέναντι στη σκληρή και νεανική Παρτίζαν, αλλά στο τέλος χάρις στην μεγαλύτερη εμπειρία της κατάφερε να κερδίσει με 75-72, παραμένοντας στην κορυφή της Αδριατικής λίγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το σουτ τριών πόντων του Μαρίνκοβιτς βρήκε σίδερο. Για τους Κροάτες κορυφαίοι ήταν οι Μπίλαν και Πούλεν με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους Σέρβους ξεχώρισε ο Τζόουνς με 21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.