ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγγελόπουλοι: “Χαιρετίζουμε την επιστροφή του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου”

Αγγελόπουλοι: “Χαιρετίζουμε την επιστροφή του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου”

Δέχθηκε την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και απέρριψε ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των κ.κ. Γιαννακόπουλου και Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕ., όπως ανέφεραν επίσημα οι Πειραιώτες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.