ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έχασε τη μάχη η ΑΕΚ, όχι όμως τον πόλεμο

Έχασε τη μάχη η ΑΕΚ, όχι όμως τον πόλεμο

Η Ένωση ταξίδεψε στο Ισραήλ με τρεις ηχηρές απουσίες, αφού οι Κούπερ, Άρμστεντ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup, ενώ ο Κάρτερ δεν βρισκόταν στο 100%, λόγω της αρρώστιας που τον ταλαιπώρησε εδώ και δύο ημέρες. Έτσι η Χαποέλ Ιερουσαλήμ εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της ΑΕΚ και την κέρδισε με 82-78, καλύπτοντας το +1 του πρώτου γύρου και πλέον έχει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Χαποέλ Ιερουσαλήμ (Φράνκο) : Ντάνκαν 4, Γκάφνεϊ, Ρόουλαντ 17 (6/12διπ., 1/3τριπ., 2/2βολ., 7ασ.), Ελιγιάχου 22 (9/11διπ., 4/4βολ.), Χαλπερίν 9, Μένκο, Σμιθ 14, Τζάνινγκ 16, Φίσερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Ντράγκαν Σάκοτα) : Παπαντωνίου 3, Ντούσαν Σάκοτα, Χέρστον 10, Μιλόσεβιτς 8, Σκραμπ, Μαυροκεφαλίδης 16(4/10διπ., 2/7τριπ., 2/2βολ.), Σαρικόπουλος 2, Κατσίβελης 9, Καλαμπόκης 15, Μαυροειδής 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.