ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Με τη μαγκιά του συνεχίζει στους «32» του Eurocup ο ΠΑΟΚ

Με τη μαγκιά του συνεχίζει στους «32» του Eurocup ο ΠΑΟΚ

Αυτό που ήταν δύσκολο έως ακατόρθωτο ο ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου, το έκανε πραγματικότητα, επικρατώντας και της Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία με 81-88 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ο φορμαρισμένος Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έκανε τη διαφορά με 23 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ οι Χάτσερ (18π.) και Βασιλειάδης (17π.) έκαναν θραύση από τη γραμμή των 6,75. Για τους δευτεραθλητές Λιθουανίας ο γερόλυκος Λαβρίνοβιτς προσπάθησε αλλά οι 18 πόντοι του, δεν έφταναν για να κλείσει θετικά η ευρωπαϊκή χρονιά για την ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 23-25, 50-45, 68-64, 81-88

Λιέτουβος Ρίτας (Γρκρόνσκις) : Τσουσκεβίτσιους 15, Λουκάουσκις, Λαπροβίτολα 3, Λαβρίνοβιτς 18 (2/2βολ., 5/7διπ., 2/3τριπ.), Γκαίλιους 10, Ορέλικ 12, Καβαλιάουσκας 10, Ρουχκάουσκας 9, Γκουντάιτις, Γκιντράιτις 8.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος) : Τέπιτς 6, Λιάπης, Βασιλειάδης 17 (4/4βολ., 2/2διπ., 3/8τριπ.,), Κακαρούδης 2, Τσόχλας, Δέδας 3, Μαργαρίτης 3, Κόττας, Σχορτσιανίτης 23 (3/4βολ., 10/14διπ.,), Ντούβνιακ 9, Μάρκοβιτς 7, Χάτσερ 18 (4/4βολ., 4/7διπ., 2/5τριπ., 6ασ.).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.