ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πλήρης επιβεβαίωση του Pronews, παραμένει στην ΑΕΚ ως General Manager ο Σάκοτα

Πλήρης επιβεβαίωση του Pronews, παραμένει στην ΑΕΚ ως General Manager ο Σάκοτα

Μπορεί οι σχέσεις του Ντράγκαν Σάκοτα με τον κόσμο της ΑΕΚ να μην είναι ιδεατές, μετά τον αποκλεισμό από το Eurocup, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος εμπιστεύεται απόλυτα τον Σέρβο τεχνικό.

Με άλλα λόγια ο Σάκοτα έμεινε στην ΑΕΚ, αλλά θα την υπηρετεί από άλλο πόστο και συγκεκριμένα ως general manager. Φυσικά θα έχει λόγο για την επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας, αλλά μέχρι ν’αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επιλαχών, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα έχει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης για τον Σάκοτα: “Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος“.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.