Σοκ στο ιταλικό μπάσκετ, ξυλοκοπήθηκαν άγρια δύο επαγγελματίες αθλητές

Σοκ στο ιταλικό μπάσκετ, ξυλοκοπήθηκαν άγρια δύο επαγγελματίες αθλητές

Οι Αμερικανοί αθλητές της Τορίνο Τζερόμ Ντάισον και Ίαν Μίλερ είχαν βγει σε κλαμπ της πόλης και μόλις ετοιμαζόντουσαν να γυρίσουν στα σπίτια τους, δύο άγνωστοι τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των δύο παικτών. Ο Ντάισον σύμφωνα με τους γιατρούς έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα, ενώ ο Μίλερ ευτυχώς δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία του Τορίνο έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα, για να βρει τους ενόχους και τους λόγους γι’ αυτή την  απάνθρωπη ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.