ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυξήθηκε κατά 13% η μέση αξία των ομάδων του ΝΒΑ! – Παρήγαγαν τζίρο 5,2δις δολ.

Αυξήθηκε κατά 13% η μέση αξία των ομάδων του ΝΒΑ! – Παρήγαγαν τζίρο 5,2δις δολ.

Με “χρυσά κουτάλια τρώνε” στο ΝΒΑ, καθ’ ότι οι 30 ομάδες παρήγαγαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τζίρο 5,2 δισ. δολαρίων. Παράλληλα τα συνολικά λειτουργικά κέρδη, προ φόρων, άγγιξαν για πρώτη φορά τα 900 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes, η μέση οικονομική αξία των ομάδων αυξήθηκε κατά 13%, φθάνοντας το 1,25δις δολάρια. Αναντίρρητα, πρόκειται για ένα σημαντικό ποσό, το οποίο είναι το πιο υψηλό κατά την τελευταία 20ετια…

Ποιοι είναι οι λόγοι που εκτοξεύτηκαν τα έσοδα. Κατά πρώτο το τηλεοπτικό συμβόλαιο αξίας 24 δις και κατά δεύτερο, τα χορηγικά πακέτα ανά τον κόσμο, όπως με την Pepsi, με τη ζυθοποιεία Anheuser-Busch InBev, με την τηλεπικοινωνιακή Verizon και την ωρολογοποιία Tissot. 

Το συμβόλαιο, δε, με τη NIKE ξεπερνάει το ένα δις δολάρια! 

Ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία είναι οι Νιου Γιορκ Νικς (3δις. δολ.) λόγω μιας τηλεοπτικής συμφωνίας και έπονται οι Λέικερς (2,7 δις), οι Σικάγο Μπουλς (2,3 δις), οι Μπόστον Σέλτικς (2,1 δισ.) και οι Λος Άντζελες Κλίπερς (2 δισ.). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρωταθλητές σε ποσοστό ανάπτυξης ήταν οι θριαμβευτές Γουόριορς, που είδαν την αξία τους να εκτινάσσεται κατά 46% στο 1,9 δισ. (6η θέση στο σύνολο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.