ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο απόφοιτος του Χάρβαρντ και εφευρέτης του freddoccino ηγείται της νέας προσπάθειας στον ΕΣΑΚΕ!

Ο απόφοιτος του Χάρβαρντ και εφευρέτης του freddoccino ηγείται της νέας προσπάθειας στον ΕΣΑΚΕ!

Ο κοσμοπολίτης από κούνια και απόφοιτος του Χάρβαρντ με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις, Κωστής Ζομπανάκης, ηγείται της νέας προσπάθειας για την αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ. 

Για όσους δεν τον γνωρίζετε είναι ο εφευρέτης του freddoccino, καθώς ανάμιξε σκόνη καφέ, ζάχαρης και κακάο σε μια μηχανή γρανίτας και το προϊόν το πούλησε στην πολυεθνική Nestle! 

Η αγάπη του για το μπάσκετ είναι τέτοιο, που δεν έχασε την ευκαιρία ν’ ασχοληθεί ενεργά με το αγγλικό μπάσκετ(!) και με τους London Towers, την ομάδα που κατάφερε να στείλει στην Eυρωλίγκα.

Τα τελευταία χρόνια, πλέον, διαμένει στην Κρήτη λόγω και της ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου, όπου είναι μεγαλομέτοχος.

Ξεκίνησε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη και για το λόγο αυτό είχε γίνει δεκτός μαζί με όλο το team από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ενώ θέλει να κατασκευάσει ένα γήπεδο μπάσκετ.  

Ο Κωστής Ζομπανάκης σκέφτεται σοβαρά ν’ ασχοληθεί με το χώρο του ΕΣΑΚΕ και όπως λένε οι κακιές γλώσσες, έχει τις τελευταίες εβδομάδες ιδιαίτερες συνομιλίες με σοβαρές επιχειρήσεις που θα ήθελαν να συνδέσουν το όνομά τους με την Α1…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντός και εκτός Ελλάδας, δεδομένου ότι διατηρεί διασυνδέσεις και μιλάει έξι γλώσσες… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.