O αδυσώπητος πόλεμος ΕΟΚ, ΟΔΚΕ – Κλήθηκε ο γ.γ. της ΕΟΚ από τον Εισαγγελέα…

O αδυσώπητος πόλεμος ΕΟΚ, ΟΔΚΕ – Κλήθηκε ο γ.γ. της ΕΟΚ από τον Εισαγγελέα…

Ήταν πριν από ενάμιση χρόνο όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος συνειδητοποίησε ότι ο ομόλογός του στην ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, έκανε το δικό του παιχνίδι «πίσω από την πλάτη του». 

Αν και ο ισχυρός ανήρ της ομοσπονδίας είχε επιβάλλει πριν από δέκα χρόνια τον Λαρισαίο στην προεδρία της ΟΔΚΕ, δεδομένου ότι είχε σφυρίξει μέχρι τη Β’ εθνική κατηγορία, αν και ο τελευταίος «έπινε νερό στο όνομα» του και χαρακτήριζε τον Βασιλακόπουλο ως «παγκόσμια προσωπικότητα» και «υπόδειγμα ηθικής» ενώ απαίτησε τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα ονομάζεται «Γ. Βασιλακόπουλος», πλέον, έχει ξεκινήσει ένας αδυσώπητος πόλεμος. 

Η αιτία της διαμάχης είναι η επιδίωξη του Καφφέ να επαναφέρει όλες τις αρμοδιότητες που διατηρούσε πριν από πολλά – πολλά χρόνια η ομοσπονδία διαιτητών μέσω του αθλητικού νομοσχεδίου. 

Αρχικά προσέγγισε τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και στη συνέχεια τον νυν Σταύρο Κοντονή, ζητώντας η ΟΔΚΕ να είναι το απόλυτο το αφεντικό στα του «γκρι οίκου» της. Μόνο που …ξέχασε να εκφράσει τις απόψεις του στον Βασιλακόπουλο, ο οποίος όταν έμαθε τις μυστικές κινήσεις εξοργίστηκε.  

Από τότε «έκοψαν το καλημέρα» και ο Καφφές αιφνίδια από την επευφημία και τα χειροκροτήματα πέρασε στην άλλη άκρη, δηλαδή, της αποδοκιμασίας και του γιουχαΐσματος, μέχρι και του χαρακτηρισμού της ΕΟΚ ως «εγκληματικής οργάνωσης»!

Κατέθεσε, μάλιστα, σε Εισαγγελέα και ζήτησε να κληθούν πρόεδροι συνδέσμων διαιτητών αλλά και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομοσπονδία μπάσκετ, από την άλλη, έχει καταθέσει αγωγή ενώ 20 σύνδεσμοι διαιτητών έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Καφφέ και του ΔΣ της ΟΔΚΕ, το οποίο ουσιαστικά έχει εκπέσει λόγω καταψήφισης των απολογισμών (οικονομικός, διοικητικός) και του προϋπολογισμού!  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.