ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκάλεσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στα τμήματα υποδομής

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκάλεσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στα τμήματα υποδομής

Μια πρωτοποριακή πρόταση έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που προσκάλεσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε φιλικά μεταξύ των τμημάτων υποδομής των δύο ομάδων.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις εξαγγελίες της από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου για διαφύλαξη και διατήρηση της καλής ατμόσφαιρας και των ιδανικών του ευ αγωνίζεσθαι, απέστειλε τη Δευτέρα (28/3/2016) πρόσκληση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για φιλικούς αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών των δύο ομάδων! Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004 που αγωνίζονται στις Ακαδημίες των δύο ΚΑΕ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της για ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και για εξαφάνιση κάθε υποψίας βίας με δεδομένο ότι οι ομάδες είναι αντίπαλοι για 40 αγωνιστικά λεπτά και οι όποιες διαφορές λύνονται αποκλειστικά στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.