ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ζντοβτς: «Η ΑΕΚ φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους»

Ζντοβτς: «Η ΑΕΚ φαίνεται ότι ενοχλεί κάποιους»

Ο Γιούρι Ζντοβτς απέφευγε να μιλήσει για τη διαιτησία αλλά τελικά το έπραξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος τεχνικός…

“Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να δώσω αυτό τον αγώνα. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, ξέρω που έχω έρθει. Αλλά πίστευα ότι κάτι άλλαξε. Ήμουν εδώ πολύ καιρό στο παρελθόν, αλλά έκανα λάθος τελικά.

Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες και ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα, μου προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους… ακουμπήσεις. Δυστυχώς για κάποιους, η ΑΕΚ έγινε δυνατή, επικίνδυνη και αυτό δεν τους χαροποιεί. Είμαι απογοητευμένος.

Πάντα παίρνω την ευθύνη και το κάνω και σήμερα. Δεν τελείωσε τίποτα, μπορούμε να κερδίσουμε στην Πυλαία και να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αλλά αυτή την μάχη δεν μπορώ να την δώσω. Είμαι επαγγελματίας 30 και πλέον χρόνια και δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αλαζονεία. Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι. Τους δημιουργεί πρόβλημα, επειδή ανεβαίνει. Είμαι προπονητής και υπεύθυνος για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο μέλλον”.

Μαυροκεφαλίδης: “Για πρώτη φορά να δείξουμε χαρακτήρα”

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε από την πλευρά του: “Ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Πρέπει για πρώτη φορά φέτος να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν το έχουμε κάνει σε όλη τη σεζόν και πρέπει να το κάνουμε τώρα, για να μην πάμε για… διακοπές. Να πάμε στην Πυλαία για να κερδίσουμε και να έρθουμε ξανά πάλι εδώ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.eurohoops.net

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.