Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις ύβρεις σε Σπανούλη

Ποινική δίωξη σε Γιαννακόπουλο για τις ύβρεις σε Σπανούλη

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της κανονικής περιόδου της σεζόν 2014.15 στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην Basket League.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Μετά από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ο Αθλητικός Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τις πράξεις βίας που τέλεσε στις 2 Μαΐου 2015 στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015. Πρόκειται για το περιστατικό που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αρνούμενος να αποδεχθεί μία ακόμη ήττα, μαινόμενος επιτέθηκε με ανατριχιαστικές ύβρεις και απειλές κατά του αρχηγού της ομάδας μας Β. Σπανούλη και της οικογένειάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο ακροατήριο του αρμοδίου ποινικού δικαστηρίου και αναμένεται ο προσδιορισμός δικασίμου. Ειναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που ιδιοκτήτης ομάδας παραπέμπεται για βιαιοπραγία κατά αθλητή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.