Σήμερα οι ημιτελικοί του Final 4 στο Βερολίνο [πίνακες]

Σήμερα οι ημιτελικοί του Final 4 στο Βερολίνο [πίνακες]

Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, με τον… ρωσικό εμφύλιο ν’ ανοίγει το πρόγραμμα του Final 4. Φαβορί υπάρχει κι αυτό δεν είναι άλλο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να δηλώνει: «Τόσο η κανονική περίοδος όσο και το Top 16 ήταν δύσκολο. Το παρελθόν πάει, πέρασε. 

Ο ημιτελικός είναι μπροστά μας. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση την οποία χτίζαμε καθημερινά. Όλοι όμως έχουν αυτοπεποίθηση. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον τίτλο…» Θα τα καταφέρει φέτος η «Αρκούδα»; Η απάντηση θα δοθεί στο παρκέ, με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα να μπαίνει στο γήπεδο ως αουτσάιντερ, αλλά -αλήθεια- ποιος μπορεί να την υποτιμήσει;

«Ο Ζέλικο πριν λίγο με ρώτησε αν η ΤΣΣΚΑ έχει τον καλύτερο αμυντικό, τον πρώτο σκόρερ τον MVP, τι κάνουμε εμείς εδώ. Εμείς έχουμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Για να πάρεις το τρόπαιο όμως πρέπει να είμαστε παντού καλοί…», σχολίασε ο head coach της Λοκομοτίβ, που είχε ένα απρόοπτο περιστατικό μόλις η αποστολή έφτασε στο Βερολίνο.

Η στατιστική σύγκριση των δύο αντιπάλων:

Ο έτερος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22:00. Εκεί, η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θ’ αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της φετινής Euroleague που… ακούει στο όνομα Λαμποράλ Κούτσα! Ο πολύπειρος head coach της τουρκικής ομάδας ανέφερε: «Προσπαθείς να προετοιμαστείς για το παιχνίδι και να νικήσεις. Το μυαλό μου είναι μόνο στον ημιτελικό. Η Λαμποράλ έχει τρεις εκπληκτικούς πόιντ γκαρντ. Τον Άνταμς, τον Τζέιμς και τον Μπουρούση. Πάντα προσπαθώ να τους καταλάβω. Αυτό είναι το κλειδί στο παιχνίδι μας…»

Ο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην παρουσία του Γιάννη Μπουρούση και δεν μπορούσε να κάνει διαφορά. Ο διεθνής σέντερ κάνει φοβερή χρονιά με τη φανέλα των Βάσκων κι όπως τόνισε κι ο ίδιος: «Σίγουρα κάνω κάποια πράγματα καλύτερα φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Περάσοβιτς μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω πιο σημαντικός, κάτι σαν «πατέρας των υπόλοιπων συμπαικτών μου», κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα. Αυτό με βοήθησε να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν κάνεις πάντα. Κάθε μέρα πιέζω τον εαυτό μου για να είμαι σε υψηλό επίπεδο»

Μάλιστα, ο Μπουρούσης θα βρει απέναντι του ακόμα ένα δικό μας παιδί. Τον Κώστα Σλούκα, η παρουσία του οποίου κάνει ακόμα πιο έντονο το ελληνικό χρώμα στο Final 4!

Η στατιστική σύγκριση των δύο αντιπάλων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.