ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

Γ.Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα»

«Θέλαμε καλύτερο αμυντικό παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν από την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ.«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, πρέπει να παίζουμε σκληρή άμυνα», εξήγησε ο Μπαρτζώκας.

«Επιτρέψαμε πολλούς πόντους σε μία ομάδα που είναι εξαιρετική επιθετικά και έχει δύο γκαρντ ( Ντε Κολό, Τεόντοσιτς) να την οδηγούν. Μπορούν να δημιουργήσουν για τους άλλους, μπορούν να εκτελέσουν, μπορούν να σκοράρουν. Θέλαμε καλύτερο παιχνίδι αμυντικά». «Είμαι σίγουρος ότι αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο πρώτο μέρος, θα είχαμε τύχη να νικήσουμε», επισήμανε ο κόουτς της «Λόκο».

«Περιμέναμε τις αλλαγές, έπαιξαν εξαιρετική άμυνα», σχολίασε ο Μπαρτζώκας για την άμυνα της ΤΣΣΚΑ και σημείωσε: «Εχουν τον Κάιλ Χάινς που ήταν παντού στην άμυνα. Περιμέναμε τέτοια αντίδραση, αλλά αυτό που μέτρησε ήταν το επιθετικό μας παιχνίδι». «Ημασταν διστακτικοί στο παιχνίδι και ένα κλικ πιο αργοί σε άμυνα και επίθεση», υπογράμμισε ο προπονητής της Λοκομοτίβ. «Η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε πολλά ελεύθερα σουτ, εξαιτίας αυτού. Επιτρέψαμε και ένα ψηλό ποσοστό στα δίποντα». «Παίκτες όπως ο Ντε Κολό είναι δύσκολο να σταματήσουν, όταν βρουν ρυθμό», παραδέχθηκε ο Μπαρτζώκας και τόνισε: «Είπα στα παιδιά ότι νιώθω περήφανος, αλλά είναι ανάμεικτο συναίσθημα. Κάναμε ο, τι μπορούσαμε όλη τη χρονιά, αλλά σίγουρα μετά από μία άσχημη στιγμή δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: pamesports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.