«Τίτλοι τέλους» στην καριέρα του Ναβάρο: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ

«Τίτλοι τέλους» στην καριέρα του Ναβάρο: Αποσύρθηκε από το μπάσκετ

Τίτλοι τέλους για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα να αποσύρεται από την ενεργό δράση. Έτοιμος να μπει στη διοίκηση των Καταλανών.Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έριξε τους τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ και πλέον θα αναλάβει διοικητικό πόστο στη Μπαρτσελόνα.

Την είδηση ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, με τον La Bomba να αφήνει το άθλημα μετά από 20 χρόνια με ομαδικές και ατομικές διακρίσεις.

Πλέον θα προσφέρει από ένα άλλο πόστο και θέλει και εκεί να έχει την επιτυχία που είχε σαν παίκτης.

Στην καριέρα του έχει πάρει 2 φορές τη Euroleague με τη Μπαρτσελόνα (2003 και 2010), ενώ το 2009 ήταν MVP της regular season της Euroleague και το 2010 MVP του Final 4.

Μετρά επίσης 8 πρωταθλήματα Ισπανίας και 7 Κύπελλα, ενώ 3 φορές έχει βγει πολυτιμότερος στους τελικούς της ACB (2009, 2011, 2014).

Mε την εθνική Ισπανίας έχει φορέσει στο στήθος 3 χρυσά (2 σε Eurobasket 2009 και 2011, αλλά και 1 σε Mundobasket κόντρα στην Εθνική μας το 2006), 4 ασημένια και 3 χάλκινα σε μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακούς Αγώνες, Eurobasket, Mundobasket).

Συνολικά έπαιξε σε 1.139 ματς, σημείωσε 13.609 πόντους και πανηγύρισε 35 τίτλους!

Ο Ναβάρο φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας με τις συμμετοχές, τους πόντους και τα τρίποντα, αλλά και σε ranking στην ιστορία της Euroleague!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μπάσκετ χάνει έναν τεράστιο παίκτη που ήξερε τον τρόπο να… βομβαρδίζει το αντίπαλο καλάθι! Θα μας λείψει η bombita του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.