Φανατικός με τους Σέλτικς ο Ράτζα – Δάκρυσε στο Hall of Fame (βίντεο)

Φανατικός με τους Σέλτικς ο Ράτζα – Δάκρυσε στο Hall of Fame (βίντεο)

Έχοντας στο πλάι του τον Λάρι Μπερντ, ο Ντίνο Ράτζα εξέφρασε την… πίστη του στους Σέλτικς κατά την ομιλία του για την είσοδο του στο Hall Of Fame, δάκρυσε όταν ευχαρίστησε τα παιδιά του και τη γυναίκα του, Βίκυ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντράζεν Πέτροβιτς.

“Ήταν πολύ πιο εύκολο να παίζεις το παιχνίδι” ανέφερε ο Ντίνο Ράτζα, ενώ απευθυνόμενος στον Λάρι Μπερντ, ο οποίος τον συνόδευσε να κάνει την ομιλία του για την είσοδο στο Hall of Famme, τόνισε “ Ξέρετε τι λένε: μία φορά Σέλτικ, για πάντα Σέλτικ!”

Ο θρυλικός Κροάτης σέντερ αναφέρθηκε στο σοκ που είχε όταν έμαθε την είσοδο του στο HOF, ευχαρίστησε πολλούς ανθρώπους που τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της μπασκετικής του διαδρομής στη Σερβία.

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στους Τόνι Κούκοτς -τον οποίο χαρακτήρισε “μπασκετική του αδελφή ψυχή”- Βράνκοβιτς, Πάσπαλι, Κόμαζετς, Ντίβατς, Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας πως εκείνη η γενιά κυριάρχησε στο Ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ για μεγάλο διάστημα.

Ο Ράτζα αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς, με την.. αίθουσα να ξεσπά σε χειροκρότημα. “Είχα το προνόμιο να παίξω με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, έναν άλλο Hall of fammer. Πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος τώρα και σε ένα καλύτερο μέρος. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν, για το μπάσκετ και τη ζωή.”

Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του, ο Ράτζα ευχαρίστησε τη σύζυγο του και τα τρία του παιδιά, στιγμή όπου δεν καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ανάμεσα σε αυτούς που… θυμήθηκε, ήταν και οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.