ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος των φιλικών στην Κύπρο – Προβληματίζει με τις επιδώσεις του ο Παναθηναϊκός

Τέλος των φιλικών στην Κύπρο – Προβληματίζει με τις επιδώσεις του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει επί αθηναϊκού εδάφους με αρνητικό απολογισμό 2 ήττες και 1 νίκη.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 77-67 από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, κατά την 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά της Κύπρου «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης», καταλαμβάνοντας την 4η και τελευταία θέση.

ΜVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο 19χρονος γκαρντ της ΑΕΚ, που κατέλαβε και την πρώτη θέση αήττητη, Δημήτρης Μωραΐτης.

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Λάνγκφορντ με 16 πόντους, ωστόσο μέτρησε 2/12 σουτ (0/7 δίποντα) και 10/10 βολές. Ο Λοτζέσκι είχε 15 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Τόμας.

Από τους Ρώσους, κορυφαίος ήταν ο Γκιλ με 14 πόντους, με τον Μάλκολμ Τόμας να είχε 12 και τον Μίκι 11.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 36-42, 52-60, 67-77

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης, Τόμας 13 (1), Λάνγκφορντ 16 (2τρ., 0/7διπ.), Γκιστ 4, Λοτζέσκι 15 (3), Σακελλαρίου 3 (1), Λάσμε 4, Παππάς 5, Βουγιούκας 3, Παπαντωνίου 4, Μούτσα, Κοντούδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χίμκι (Μπαρτζώκας): Κρόκερ 9 (1), Ζάιτσεφ 6, Γκιλ 14, Τζένκινς 5 (1), Μίκι 11, Βιάλτσεφ 3 (1), Μόνια 4, Ζούμπκοφ 5 (1), Τόμας 12, Τκατσένκο 2, Γιακούσιν 6 (2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.