ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φεύγει το «Superfoods» έρχεται το «ΟΠΑΠ» στο όνομα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φεύγει το «Superfoods» έρχεται το «ΟΠΑΠ» στο όνομα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κι εγένετο…ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους και την μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το νέο λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε: «Η συνεργασία αυτή είναι σημαντική, καθώς συμβολίζει την ένωση δύο μεγάλων εταιρειών, του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίες εφέτος γιορτάζουν τα 100 χρόνια και τα 60 χρόνια λειτουργίας, αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ο ΟΠΑΠ διαθέτει τεράστια προσφορά, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μία άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας ένα πραγματικά κοινωνικό πρόσωπο».

Ο προπονητής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ τα δύο τελευταία χρόνια συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε τις επιτυχίες και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.