Κατάταξη ESPN: Τέταρτος καλύτερος παίχτης του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Κατάταξη ESPN: Τέταρτος καλύτερος παίχτης του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Άλλη μία διάκριση στην καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης των Μπακς φιγουράρει στην 4η θέση των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ, σύμφωνα με το αφιέρωμα του ESPN (ESPN NBA TOP 10).

Στην κορυφή συναντάμε τον Λεμπρόν Τζέιμς, πίσω του ο Στεφ Κάρι και την τριάδα κλείνει ο Τζέιμς Χάρντεν.

Έκτος ήταν ο Άντονι Ντέιβις και ακολουθούν οι Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καουάι Λέοναρντ, Τζοέλ Εμπίντ και Ντάμιαν Λίλαρντ, που συμπληρώνουν το TOP 10.

«Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποχώρησε για το Λος Άντζελες και έτσι ήρθε η ώρα για τον Greek Freak να γίνει βασιλιάς στην Ανατολή. Ο Αντετοκούνμπο έχει εξελιχθεί σε έναν ασταμάτητο επιθετικό, ο οποίος βελτιώνει το ποσοστό ευστοχίας του και τους μέσους όρους πόντους του κάθε χρόνο. Το μακρινό του σουτ έχει προβλήματα, αλλά μπορεί να μην το χρειάζεται ο 23χρονος. Κυριάρχος κάτω από τη ρακέτα, θυμίζοντας Σακίλ Ο’ Νιλ, έχοντας περίπου 27 πόντους κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν, τέταρτος στη σχετική λίστα στο ΝΒΑ. Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν μπορεί κουβαλήσει τους Μπακς, με την ομάδα να δυσκολεύεται να περάσει τον πρώτο γύρο των playoffs μετά το 2001», αναφέρει το κείμενο για τον Έλληνα φόργουορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Αντετοκούνμπο συνεχώς ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων, αφού πέρυσι βρισκόταν στη θέση Νο.9!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.