Το φοβερό βίντεο του ΝΒΑ για τους πέντε καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών (βίντεο)

Το φοβερό βίντεο του ΝΒΑ για τους πέντε καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών (βίντεο)

Με αφορμή το προσπέρασμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν στην 5η θέση των καλύτερων σκόρερ όλων των εποχών, το ΝΒΑ ετοίμασε ένα ξεχωριστό βίντεο για τους πέντε πρώτους της λίστας.

Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς έφτασε στους 31.425 πόντους με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση της λίστας, ενώ πλέον κυνηγάει τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του με 32.292 πόντους.

Στην 3η θέση της λίστας βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ με 33.643 πόντους, στην 2η θέση ο Καρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους και στην κορυφή ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 38.387 πόντους.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.