ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euroleague: Δεν υπάρχει επίσημη απόδειξη πως η κατηγορία περί δωροδοκίας ελέχθη από την πλευρά του Παναθηναϊκού

Euroleague: Δεν υπάρχει επίσημη απόδειξη πως η κατηγορία περί δωροδοκίας ελέχθη από την πλευρά του Παναθηναϊκού

Λόγω έλλειψης στοιχείων και αποδείξεων ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης για τα όσα λέχθησαν μετά το ευρωπαϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στην Ευρωλίγκα μετά τα όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ και είχε ζητήσει από τον αθλητικό δικαστή της διοργάνωσης να ερευνήσει την υπόθεση για την επίσημη τοποθέτηση, όπως έλεγαν οι ερυθρόλευκοι του ισχυρού ανδρός του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί προσπάθειας του Ολυμπιακού να χρηματίσει τους δύο από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης.

Κάτι που στη συνέχεια είχε αρνηθεί ο Δ. Γιαννακόπουλος με επίσημη ανακοίνωση – τοποθέτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκα αποφάσισε να μην εκδώσει απόφαση αναφορικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού, γιατί από τα στοιχεία που συγκέντρωσε και από όσα έστειλαν οι δύο ομάδες, δεν υπάρχει επίσημη απόδειξη πως η κατηγορία περί δωροδοκίας ελέχθη επίσημα από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Με αποτέλεσμα, η υπόθεση να κλείσει και να πάει στο συρτάρι του αθλητικού δικαστή της λίγκας χωρίς να εκδικαστεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Παναθηναϊκός: «Δικαίωση»

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε λόγω για δικαίωση της…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.