ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: 69-81: Από το κακό στο…. χειρότερο

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: 69-81: Από το κακό στο…. χειρότερο

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και πλέον οι κακές εμφανίσεις δεν περιορίζονται εκτός ΟΑΚΑ, αλλά και εντός με τους παίκτες του Πασκουάλ να χάνουν με σχετική ευκολία από την Φενέρ..

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 0-5, προσπέρασε 6-5, αλλά βρέθηκε αίφνης στο -7 (6-13) με τρίποντο του Σλούκα με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 12-18 με τους πράσινους να έχουν 0/7 τρίποντα.

Ο Πασκουάλ πέρασε στη β’ περίοδο Παππά, Λεκαβίτσιους και μαζί με την παρουσία των Μήτογλου, Βουγιούκα που έκλεισαν την άμυνα στη ρακέτα, οι πράσινοι άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά (ήρθε και το πρώτο τρίποντο από τον Παππά) πλησιάζοντας σε 17-20 και μετά το αντιαθλητικό του Βέσελι ήρθε η ισοφάριση στο 24-24, δύο λεπτά πριν το ημίχρονο. Οι Τούρκοι πέτυχαν μαζεμένα τρίποντα αλλά το ημίχρονο έληξε με 33-35 με τον Λεκαβίτσιους να ευστοχεί σε νεκρό χρόνο.

Η 3η περίοδος ξεκίνησε με την Φενέρ να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ, αφού ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι άστοχος έξω από την ρακέτα (2/16 τρίποντα) αλλά και να χάνει ευκολα λέι απ με το σκορ να φτάνει στο 39-46, για να έρθει το πρώτο τρίποντο από τον Καλάθη στο 25′ (ενώ είχε μέχρι εκείνη την ώρα είχε 0/8 εντός πεδιάς!) κι από εκείνο το σημείο και μετά ο αρχηγός του ΠΑΟ πήρε φωτιά. Ο Καλάθης έφτασε στους 10 συνεχόμενους πόντους, ισοφαρίζοντας σε 49-49 . Ωστόσο όπως και στο φινάλε της Β’ περιόδου η Φενέρ βρήκε και πάλι πόντους έξω από τα 6.75 με την 3η περίοδο να τελειώνει στο 52-56….

Η Φενέρ στο 31’40” προηγήθηκε με 54-61 κι ο Πασκουάλ έριξε στο ματς τον Παππά που απάντησε με τρίποντο και κερδισμένο επιθετικό φάουλ με τον Τόμας να χάνει την ευκαιρία να ρίξει τη διαφορά στο καλάθι (57-61), ενώ στο 59-63 ο Βουγιούκας έχασε δύο βολές και η Φενέρ απάντησε με 2 κολλητά τρίποντα για το 61-69, με τον Κάλινιτς να ευστοχεί σε ένα ακόμη για το 63-73 στο 37′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαφορά έφτασε μέχρι τους 15, ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του και πλέον η 8άδα αρχίζει να ξεμακραίνει επικίνδυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.