ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Γ.Αντετοκούνμπο «φωνάζει» ότι νιώθει Έλληνας ακόμα και με το σακάκι του (φωτό)

Ο Γ.Αντετοκούνμπο «φωνάζει» ότι νιώθει Έλληνας ακόμα και με το σακάκι του (φωτό)

Oι παίκτες του ΝΒΑ ανέκαθεν διεκδικούσαν τον τίτλο του πιο fashionable μπασκετμπολίστα. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο φορούν πολύ συχνά δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και εντυπωσιάζουν με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις, που πολλές φορές αποτελούν και κάποιο είδος statement.

Μία τέτοια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί και θα γίνει viral πραγματοποίησε ο δικός μας αγαπημένος Γιάννης Αντετοκούνμπο, στον αγώνα της ομάδας του Milwaukee Bucks εναντίον των Cavaliers. Επέλεξε, λοιπόν, ένα σακάκι σε σκούρα απόχρωση, που στο εσωτερικό του στολίζεται με την εικόνα του αγάλματος της θεάς Αθηνάς.

Ο Γιάννης πόζαρε στο φακό δείχνοντας το εντυπωσιακό αυτό εσωτερικό, χαμογελαστός και περήφανος όπως πάντα. Το σακάκι αυτό είναι δημιουργία του σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου και εκφράζει τη μεγάλη αδυναμία του Γιάννη για την Ελλάδα και την Αθήνα. Εκτός από το Γιάννη και ο αδερφός του Θανάσης έχει συνεργαστεί με το συγκεριμένο σχεδιαστή ποζάροντας την προηγούμενη σεζόν φορώντας τα κοστούμια του σε έντονες αποχρώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BrPBCInnVd3
Πρόκειται για μία εμφάνιση που θα μπει όπως φαίνεται στο Fashion Hall of Fame του ΝΒΑ δίπλα σε άλλα μεγάλα ονόματα αθλητών που μας εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.