Σενάρια για συμφωνία Παναθηναϊκού με Ρικ Πιτίνο! (φώτο)

Σενάρια για συμφωνία Παναθηναϊκού με Ρικ Πιτίνο! (φώτο)

Τρομερές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει τη… σκούπα μετά τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν, το δίδυμο Γιώργος Βόβορας – Φραγκίσκος Αλβέρτης θα τον αντικαταστήσει απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά τα νέα δεν σταματούν εκεί, αφού οι «πράσινοι» κινήθηκαν αστραπιαία για την αντικατάσταση του Καταλανού τεχνικού.

Και το όνομα αυτού: Ρικ Πιτίνο! O 66χρονος θρυλικός προπονητής ομάδων του NCAA, τα βρήκε με τους «πράσινους» και ο Αμερικανός προπονητής ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα, με το deal να προκαλεί παγκόσμια αίσθηση!

Μάλιστα, ο έγκυρος ρεπόρτερ του «ESPN», Άντριαν Βοϊναρόφσκι, έγραψε στο Twitter: «Ο Ρικ Πιτίνο, που είναι μέλος του Naismith Hall of Fame, ολοκληρώνει τη συμφωνία του για να γίνει πρώτος προπονητής της δυνατής ομάδας της Euroleague, του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, όπως λένε οι πληροφορίες του ESPN». Ο «Βόι» υπογραμμίζει στο ρεπορτάζ του πως άμεσα θα υπάρξει οριστική συμφωνία για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 66χρονος προπονούσε ομάδες του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ από το 1974 μέχρι το 2017, ενώ ενδιάμεσα είχε δύο θητείες στο ΝΒΑ για λογαριασμο των Νιού Γιορκ Νικς (1983-1985 ως assistant) και Μπόστον Σέλτικς (1997-2001). Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Πιτίνο είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο Louisville, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να του αλλάξει την απόφαση και να τον φέρει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του!


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/wojespn/status/1075819286076084224

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.