Ο Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού- Δείτε την ανακοίνωσή του (φωτο)

Ο Ρικ Πιτίνο είναι και επίσημα ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού- Δείτε την ανακοίνωσή του (φωτο)

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλασσε ο Ρικ Πιτίνο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδ0ς) ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας μπάσκετ.

Ο προπονητής-θρύλος του NCΑA με την ανάρτηση του στo twitter ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που του έδωσε να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

«Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να κοουτσάρω τον Παναθηναϊκό που έχει μεγάλη παράδοση. Είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:

Το όνομα του Ρικ Πιτίνο είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή μετά το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Πιτίνο είχε περιγράψει τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει στους πράσινους δηλώνοντας ότι «ξέρω καλά τον Νικ Καλάθη. Ξέρω επίσης ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και στην περιφέρεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι το επίσημο ντεμπούτο του Αμερικανού προπονητή που ίσως και να είναι στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου της Euroleague στις 27 Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.