ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα «καρφιά» Πιτίνο προς Πασκουαλ: «Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τις κακές αρχές τριών μηνών»

Νέα «καρφιά» Πιτίνο προς Πασκουαλ: «Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τις κακές αρχές τριών μηνών»

Για ακόμα μία φορά κατά του Τσάβι Πασκουάλ τοποθετήθηκε ο Ρικ Πιτίνο!

Κατά τη διαδικασία της αναχώρησης των «πρασίνων» για το Κάουνας, ο Αμερικανός τεχνικός ρωτήθηκε για τις αιτίες της κακής παρουσίας της ομάδας του στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν βελτιώσουμε τις βασικές αρχές μας, τότε θα γίνει σπουδαία η ομάδα. Όταν γίνουμε πλήρεις και υγιείς θα το διορθώσω. Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τις κακές αρχές τριών μηνών… Μέσα σε μία βραδιά».

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Αμερικανός τεχνικός:

«Είναι μία καλά προπονημένη ομάδα. Την είδα σε βίντεο και κάνει αρκετά πράγματα αμυντικά και επιθετικά. Πρέπει να είμαστε υγιείς και να βρούμε σκορ. Όταν επιστρέψουν οι δύο περιφερειακοί μας θα βοηθήσει στον τομέα αυτό. Έχουμε μεγάλη τόνωση από τον Κιλπάτρικ.

Ο Πέιν είναι ένας καλός παίκτης. Είναι όμως εκτός φόρμας, χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να μάθει τα συστήματα και την άμυνα. Ο Κιλπάτρικ τα αντιλαμβάνεται γρήγορα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να παίξει».

Για τα εκτός έδρας: «Υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό, χωρίς να θέλω να ρίξω ευθύνη σε κανέναν. Πρώτον, οι βασικές μας αρχές είναι πολύ αδύναμες. Το σκριν και το πώς να το χρησιμοποιείς, το σουτ. Όλες οι βασικές αρχές που κάνουν τις ομάδες σπουδαίες φθίνουν σε εμάς. Δεύτερον, οι τραυματισμοί είναι ένα πρόβλημα. Λείπει ο καλύτερός μας παίκτης στο σκοράρισμα έναν μήνα, “χάνουμε” στον τομέα αυτό. Και το τρίτο πρόβλημα είναι το πιο σημαντικό, τα ριμπάουντ. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα με πέντε λεπτά για το τέλος κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το άλλο σημείο. Ποιος είναι ο καλύτερος μας παίκτης και πιο αποτελεσματικός; Ο Σκάιγουοκερ (σ.σ. Λεκαβίτσιους). Αυτό είναι σπουδαίο και όχι καλό ταυτόχρονα. Χρειάζεται οι ψηλοί σου να παίρνουν τα ριμπάουντ όπως παίζει ο ίδιος. Με την ένταση στην άμυνα που δείχνει, με τον τρόπο που επιτίθεται. Με τον τρόπο που δουλεύει να βελτιώσει την ομάδα. Όταν βελτιώσουμε τις βασικές αρχές μας τότε θα γίνει σπουδαία η ομάδα. Όταν γίνουμε πλήρεις και υγιείς θα το διορθώσω. Σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τις κακές αρχές τριών μηνών… Μέσα σε μία βραδιά. Στην άμυνα έχουμε βελτιωθεί. Στην επίθεση θα βοηθήσει ο Κιλπάτρικ και ο Λάνγκφορντ όταν επιστρέψει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.