ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάπτεν ο Αντετοκούνμπο στο All Star Game! (φωτο)

Κάπτεν ο Αντετοκούνμπο στο All Star Game! (φωτο)

Αρχηγός της Ανατολής θα είναι πιθανότατα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη μεγάλη γιορτή του NBA. Θραύση κάνει στην ψηφοφορία ο Έλληνας σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει… πάρτι στη ψηφοφορία για το All Star Game του NBA. Ο Έλληνας φόργουορντ παραμένει στην πρώτη θέση της Ανατολής, ενώ όσο περνάει ο καιρός η διαφορά με τον δεύτερο αυξάνεται!

Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφοφορίας ο απόλυτος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μετράει 3.626.909 ψήφους, με τον Κάϊρι Ίρβινγκ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 3.187.015 ψήφους, όσον αφορά την Ανατολή.

Στη Δύση και γενικότερα, πρώτος είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μετράει 3.770.807, ενώ δεύτερος στην περιφέρεια είναι ο Λούκα Ντόνστιτς, με τον Σλοβένο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς να μετράει 3.301.825 ψήφους, αποτελώντας τη μεγάλη έκπληξη της φετινής ψηφοφορίας!

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο αρχηγός της Ανατολής κι ο Λεμπρόν Τζέιμς ο αρχηγός της Δύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.