Επίθεση Αγγελόπουλων στον Δ.Γιαννακόπουλο: «Δεν διαγράφονται όσα ζήσαμε με Πρίντεζη»

Επίθεση Αγγελόπουλων στον Δ.Γιαννακόπουλο: «Δεν διαγράφονται όσα ζήσαμε με Πρίντεζη»

Τη διαβεβαίωση πως οι σχέσεις τους με τον Γιώργο Πρίντεζη παραμένουν άριστες και δεν διαταράχθηκαν μετά το απόσπασμα που κυκλοφόρησε, κάνοντας λόγο για «κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές», έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με γραπτή τους δήλωση.

Παράλληλα αφήνουν αιχμές κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλος αναφέροντας πως η δημοσίευση του περίφημου ηχητικού αποσπάσματος έγινε από ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του. «Δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους», τονίζουν.

Αναλυτικά η δήλωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων “φθηνών” μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.