ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο ΣΕΦ οπαδοί του Ολυμπιακού – Στηρίζει την απόφαση της ΚΑΕ ο κόσμος της ομάδας

Στο ΣΕΦ οπαδοί του Ολυμπιακού – Στηρίζει την απόφαση της ΚΑΕ ο κόσμος της ομάδας

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην βγει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ένιωσε αδικημένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος. Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν με τον τρόπο αυτό την απέχθειά τους για τις διαιτητικές αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών!

Κίνηση που «αγκάλιασε» ο κόσμος των Ερυθρόλευκων. Μάλιστα οι οπαδοί των Πειραιωτών συγκεντρώνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου οδεύει η αποστολή, για να υποδεχτούν τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξή τους, στο δρόμο που αποφάσισαν να χαράξουν. Αμέσως μετά την αναχώρηση του πούλμαν από το Ολυμπιακό Στάδιο, οι φίλοι της ομάδας ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στο φαληρικό γήπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας περίμεναν από καιρό μια αντίδραση, μια έμπρακτη εκδήλωση της δυσαρέσκειας, της οργή τους. «Παίξτε μόνοι σας» είπαν οι Ερυθρόλευκοι σε Παναθηναϊκό, διαιτητές και ΕΟΚ έπειτα από τον μισό ημιτελικό και οι οπαδοί τους θα είναι εκεί για να τους στηρίξουν.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι!

Είναι υπέρ της κίνησης να αποχωρήσει η ομάδα από το ΟΑΚΑ και ο λόγος που έδωσαν το παρών στο ΣΕΦ είναι για να στηρίξουν την απόφαση αυτή και όχι για να πανηγυρίσουν. Ακούγονται συνεχώς συνθήματα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του Γιώργου Βασιλακοπουλου και του τρόπου που έχουν αδικήσει παράφορα την ομάδα τους.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.