ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα» για Ολυμπιακό στη Euroleague: Κινδυνεύει η συμμετοχή του και στην Ευρώπη

«Βόμβα» για Ολυμπιακό στη Euroleague: Κινδυνεύει η συμμετοχή του και στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας και πλέον σε ενδεχόμενο… υποτροπής, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό, γεγονός που θα “απειλήσει” και τη συμμετοχή τους στη Euroleague.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα και στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών στην Ελλάδα για την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και αν το γεγονός επαναληφθεί σε κάποιο από τα επόμενα ματς, οι κανονισμοί προβλέπουν υποβιβασμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν προαναγγείλει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές ήδη από το αμέσως επόμενο παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα τεθεί εν αμφιβόλω και η συμμετοχή τους στη Euroleague, αφού με βάσει τους κανονισμούς της, αν μία ομάδα δεν αγωνίζεται με δική της ευθύνη στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να «σπάσει» εις βάρος της, ακόμη και το εγγυημένο συμβόλαιο, που έχει ο Ολυμπιακός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.