ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ερωτικές αναρτήσεις του Αντετοκούνμπο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (βίντεο)

Οι ερωτικές αναρτήσεις του Αντετοκούνμπο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (βίντεο)

Ερωτευμένος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και κατά τη χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να το δείξει με αρκετές δημοσιεύσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας δημοσίευσε χτες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μία φωτογραφία της κοπέλας του Μαράια, ποστάροντας και καρδούλες στο Instagram.

Ωστόσο το αστέρι των Μπακς δεν σταμάτησε εκεί, καθώς δημοσίευσε και ένα live βίντεο όπου κυνηγάει την κοπέλα του για να της δώσει ένα φιλί λόγω της ημέρας.

https://twitter.com/MaxStruve/status/1096170937752391686

«Ελα δώσε μου ένα φιλί» φωνάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κοπέλα του Μαράια, η οποία κρύβεται από αυτόν, ώστε να μην φανεί στο live video.

Ωστόσο η Μαράια δεν γλίτωσε από τα χέρια του Greek Freak, ο οποίος δεν δίστασε μπροστά στους φαν του να ορμήξει και να φιλήσει στο στόμα την κοπέλα του, λέγοντας της με αυτόν τον τρόπο «Χρόνια Πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα στο τέλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σκάει» και ένα τεράστιο χαμόγελο στους φαν τους, δείχνοντας πόσο ερωτευμένος είναι.
https://www.instagram.com/p/BlgGC8LFYCT/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.