ΕΣΑΚΕ: Τιμωρία σε ΠΑΟ για επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου

ΕΣΑΚΕ: Τιμωρία σε ΠΑΟ για επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου

Χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο υπήρξε άναμμα πυρσών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο για επεισόδια μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ, εν αναμονή πάντως της απόφασης και για την κατά πολύ «βαρύτερη» ποινή στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυρσούς στις κερκίδες), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13-2-2019».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.