ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: «Φουντώνουν» οι φήμες για Μπαρτζώκα!

Ολυμπιακός: «Φουντώνουν» οι φήμες για Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε σε ένα ακόμη παιχνίδι και πληθαίνουν οι φήμες για απομάκρυνση του Μπλατ και επιστροφή ενός παλιού γνώριμου.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε χθες να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 90-67 από την Γκραν Κανάρια, με αποτέλεσμα τώρα τα παιχνίδια που έρχονται να είναι ζήτημα “ζωής ή θανάτου”, για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ματς τελικοί με Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίζουν να ελπίζουν.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν αρκετά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά ενδεχομένως και για τον ίδιο. Ο Ισραηλινός κόουτς που ήρθε στο λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι, φέρνοντας τις δικές του μεταγραφές, όπως εκείνες των Γκος, Τουπάν, Βεζένκοφ, ΛεΝτέι, Τίμα και Ουέμπερ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολύ ζόρικη κατάσταση.

Η χθεσινή ήττα πέραν της δύσκολης βαθμολογικής θέσης που φέρνει τον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας, έχει προκαλέσει την έντονη γκρίνια των οπαδών αφού η ομάδα ήταν σα να μην παρουσιάστηκε ποτέ στο παρκέ και σίγουρα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την εικόνα που παρουσίασε την Τρίτη στο ΣΕΦ στον αγώνα με την Μπάγερν.

Σε δηλώσεις του ο Ισραηλινός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα έριξε το φταίξιμο στην απουσία των δυο βασικών γκαρντ, Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς. Με τις ίδιες απουσίες όμως αντιμετώπισε και την -αρκετά ανώτερη- γερμανική ομάδα και μπόρεσε να πάρει εύκολα τη νίκη.

Απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα βρίσκεται αλλού, με τον Ολυμπιακού το τελευταίο τρίμηνο να μην έχει πείσει καθόλου με τις εμφανίσεις του, ενώ στον αέρα βρίσκεται ακόμα, το ποια θα είναι η ποινή του στο πρωτάθλημα λόγω της απόφασης να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η θέση του Ντέιβιντ Μπλατ γίνεται όλο και δυσκολότερη πλέον και τα δυο ματς που έρχονται στο ΣΕΦ ίσως να κρίνουν πολλά για το μέλλον του.

Η γκρίνια των οπαδών γύρω από το όνομά του έχει αρχίσει να φουντώνει, με τους περισσότερους να διώχνουν ήδη τον έμπειρο προπονητή: “Καλό ταξίδι κόουτς, μη ξεχάσεις να πάρεις και τις μεταγραφές σου μαζί”, ανέφεραν, μεταξύ άλλων, όπως σας παρουσιάσαμε σε χθεσινό θέμα.

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ακόμη μια άποψη η οποία σχετίζεται με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας προπονητής, που οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού κυπέλλου στο Λονδίνο, διατηρεί ακόμα εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Άλλωστε, σε δηλώσεις του είχε κάνει στην αρχή της σεζόν και πριν τον αγώνα Χίμκι-Ολυμπιακός, είχε τονίσει μέσα σε άλλα αναφερόμενος στους αδερφούς Αγγελόπουλους: “Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα στηρίζει τους προπονητές και καλά κάνει. Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα στηρίχθηκα από τη διοίκηση”. Μία αποθεωτική δήλωση για τα αφεντικά της ΚΑΕ που αποκαλύπτει αν μη τι άλλο την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν, λοιπόν, τα πράγματα συνεχιστούν κατά αυτόν τον τρόπο για την ομάδα του Πειραιά, τότε δεν αποκλείεται να έρθουν αλλαγές στην ομάδα. Ίσως πρώτη να είναι αυτή του Ντέιβιντ Μπλατ. Και σε αυτό το ενδεχόμενο η λύση του ελεύθερου Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να θεωρηθεί ιδανική, από τη στιγμή που ξέρει την ομάδα και κάνει… γκελ στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, ο Ντέιβιντ Μπλατ απολαμβάνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (γνωστά τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ) σε αντίθεση με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος, ψάχνοντας ένα δυναμικό restart στην καριέρα του, θα επέστρεφε και… τσάμπα στον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.