ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πήρε το κύπελλο στο γυναικείο μπάσκετ ο Ολυμπιακός!

Πήρε το κύπελλο στο γυναικείο μπάσκετ ο Ολυμπιακός!

Kυπελλούχος Ελλάδας αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός στον τελικό απέναντι στη Νίκη Λευκάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 78-69 της μαχητικής Νίκης Λευκάδας στον τελικό του Final Four που έγινε στα Χανιά και έτσι κατέκτησαν το τέταρτο σερί Κύπελλό τους.

Πρώτη σκόρερ από την ομάδα του Πειραιά ήταν η Νικολοπούλου με 18 πόντους, με την Τζόνσον να πλησιάζει το νταμπλ-νταμπλ με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Από την ομάδα του Ιονίου, ξεχώρισε ο Νάιτ με 25 πόντους.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +9 (15-24), ενώ πήγε στα αποδυτήρια με το +16 (29-45). Οι «ερυθρόλευκες» χαλάρωσαν λόγω της μεγάλης διαφοράς στο δεύτερο μέρος, με τη Νίκη Λευκάδας να κάνει την αντεπίθεσή της και να πλησιάζει στο -5 (47-52), στο 28’.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Πειραιά αντέδρασε και έτσι η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου τη βρήκε στο +10 (49-59). Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στη Νίκη να επιστρέψει, φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 78-69.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 29-45, 49-59, 69-78

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ελ. 15, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 7, Τζόνσον Ουόκερ 11, Μπαλτά, Σμιθ 11(1), Νάιτ 25(2).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 13(2), Σταμάτη 2, Αυτζή, Σπυριδοπούλου 9(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου 18(2), Σωτηρίου 7(2), Τίκβιτς 2, Λίτσι, Τζόνσον 16, Κοσμά 3(1), Σταμολάμπρου 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.